liveblog | 5 mei

Spookrijder op afrit A1 • auto vijf keer over de kop

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 5 mei, 20:55 uur
20:55

Fietser houdt hoofdwond over aan val

Een man op elektrische fiets loopt een forse hoofdwond op na een val in Wageningen De man is korte tijd buiten bewustzijn geweest. De man is met in ieder geval hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Man valt en loopt hoofdwond op
© Persbureau Heitink
19:35

Auto vijf keer over de kop

Bij een ongeval op de A12 bij Ede is een auto zeker vijf keer over de kop geslagen en raakte daarbij een andere auto. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn total loss. Volgens onze 112-verslaggever raakte niemand gewond. Rond 18.00uur kwam een melding van het ongeval binnen bij de hulpdiensten en na een ruim uur kon er pas begonnen worden met het bergen van de voertuigen en het reinigen van de weg. Twee rijstroken zijn dicht geweest voor bergings- en reinigingswerk.
Vijf keer over de kop A12.
© Persbureau Heitink
18:25

Spookrijder A1

Na een ongeval met een motorrijder werd oprit Voorst (Ri Amersfoort) afgesloten. Na enige tijd passeerde een auto via de afrit, spookrijdend, de hulpdiensten. Een automobiliste op leeftijd begreep naar eigen zeggen de situatie rond de afsluiting niet goed en dacht dat ze via de afrit de snelweg op kon rijden.
Spookrijdend over de A1
© Rens Hulman
17:20

Auto aan de kant na verkeersruzie

De politie in Apeldoorn heeft een auto aan de kant gezet. Dat gebeurde na een melding over een verkeersruzie. Daarbij zou een opzettelijke aanrijding hebben plaatsgevonden. De inzittenden die staande werden gehouden mochten na onderzoek weer gaan.
Auto aan de kant na verkeersruzie
© Luciano de Graaf
14:30

Tieners overvallen bakkerij met mes

Een bakkerij aan de Dorpsstraat in Groesbeek is zaterdagmiddag slachtoffer geworden van twee overvallers. Twee minderjarige jongens kwamen met bivakmutsen op de bakkerij binnen, eisten daar geld en sloegen daarna op de vlucht.
De overval was op deze bakkerij in Groesbeek.
© Persbureau Heitink
14:20

Groepje mannen slaat beveiliger gebroken kaak

In Zutphen ging het tijdens Koningsdag mis toen een persoon van een evenemententerrein werd verwijderd. Een groepje mannen kwam in actie en sloeg een beveiliger een gebroken kaak.